Voorleesverhaaltjes
Jeroen de Nie
Stichting De Fantasie Compagnie richt zich naast het produceren van toffe content online ook veel op goede doelen (vooral met betrekking tot kinderen). Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Alphen aan den Rijn

Omschrijving
We merken dat er in deze tijd van sociale-isolatie, meer behoefte is aan internet-content. Kinderen die lang thuis moeten zitten gaan zichzelf (en hun ouders) nu al snel vervelen.. De Fantasie Compagnie heeft al een kleine serie van voorleesverhalen op het account staan, maar we willen dat nu speciaal in deze tijd flink uitbreiden, om zo de ouders en kinderen thuis iets leuks te kunnen bieden.

Concept: het voorlezen van een (sprookjes)verhaal in een mooie setting. Mag in karakter, hoeft niet.

Periode
Draaidag in overleg. We werken met een minimale crew om zo kans op besmetting tegen te gaan. Ben je verkouden of extra vatbaar? Reageer dan niet (ook als je last minute ziekerig begint te worden, gewoon afzeggen. Gevalletje overmacht!)

Wat bieden wij?
Als vrijwilligersorganisatie zijn we niet in de positie om een financiële vergoeding aan te bieden. Uiteraard bieden we wel goede catering op de draaidag aan en een heel gezellig team om in te werken!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Jeroen de Nie
login om te reageren op dit bericht
Op: 20-03-2020 / 896 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 10-18 , 18-30 , Vrouw
Verloopt op: 20-05-2020
bekijk profiel