GEZOCHT: Acteur en actrice voor studentenfilm
Lars Kuperus
Wij zijn drie enthousiaste filmstudenten die voor een vrije minor een korte film maken! Waar gaat deze film over?

Willem van Muralt is gestopt met zijn baan om fulltime te gaan schrijven. Echter zitten zijn onzekerheid en uitstelgedrag hem in de weg, dit zorgt voor een ontzettende writersblok. Zijn onvermogen om iets op te leveren begint te clashen met zijn persoonlijke leven. Zijn realiteit brokkelt langzaam af en hij zal zijn best moeten doen om deze opnieuw op te bouwen.

De vriendin van Willem, Marijke, is zijn steun en toeverlaat. Ze begint het echter steeds moeilijker te vinden om dit voor hem te zijn. Ze heeft het gevoel dat als ze Willem een duw in de goede richting geeft, dat de rest vanzelf komt. Helaas geeft hij niet zo makkelijk mee.

We doelen op een film met een lengte tussen 15 en 20 minuten

Type
studentenproductie

Lokatie
Enschede + Oldenzaal

Omschrijving
Wij zoeken twee acteurs met een leeftijd tussen de 30 en 40 jaar oud die de rollen voor Willem en Marijke willen/kunnen vervullen.

Heel veel ervaring is niet vereist, wel veel passie en enthousiasme. Het is voor ons ook een leerprocess en we zoeken hierin personen waar we mee kunnen leren samenwerken.

Periode
De opnames staan gepland voor de maand april + mei voor eventuele re-shoots.

Wat bieden wij?
Wat we kunnen bieden is een professioneel geschoten korte film die wordt getoond op het witte doek bij Concordia in Enschede + wordt ingezonden naar verscheidene filmfestivals (zoveel mogelijk). We kunnen met elkaar veel ervaring opdoen en misschien wel het zaadje planten die het begin vormt van een carrière!!!

Oh ja, ook een onkostenvergoeding ;)

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Lars Kuperus
login om te reageren op dit bericht
Op: 10-03-2020 / 1240 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op: 14-04-2020
bekijk profiel