Jongens & Meisjes (8 -12 jaar) voor een voetbalfilm
Monaerk
Voor onderstaande synopsis zijn we ook zoek naar meerdere jongens en meisjes met voetbalervaring die het leuk lijkt om mee te doen in een film ter promotie van het amateurvoetbal van Nederland:

Archief beeld: We zien een wedstrijd van het Nederlands elftal. Het volkslied klinkt. De camera beweegt langs onze jongens. Bij één speler zien we niet zijn echte gezicht maar het gezicht van een jongetje (10 jaar). Het is er in een ‘sketch style’ overheen geplakt. Iets later in de wedstrijd wordt er gescoord. Als de doelpuntmaker juichend weg loopt zien we over het hoofd van de speler het gezicht weer het gezicht van het jongetje geplakt. De helden van Oranje vliegen hem om de hals en vieren de goal met hem mee.

Dan zijn we bij het jongetje thuis. Hij zit op de bank en bekijkt het filmpje op z’n telefoon. De camera beweegt episch op hem in. We snijden naar meerdere portretten van kinderen (jongens en meiden) in dezelfde situatie. Allen geïnspireerd kijkend naar hun telefoon. We bewegen op iedere van hen in tot een portretshot en versnijden dit ritmisch met elkaar. Als de camera op hun gezicht staat veranderd hun gezicht in een collage. Hun hoofd en de rechterhelft van Frenkie, of de onderste helft van Matthijs, of de ogen van Virgil.

De kinderen springen van de bank, bed, stoel en rennen het huis uit. Op hun voetbalclub trekken ze de hun tenue’s aan. We laten hier een groot aantal verschillende shirts en clubs in snel tempo voorbij komen. Vervolgens volgen we de kinderen op de verschillende velden. In een dynamische edit, waarin de kids op het doel af rennen, komt het visuele effect tot een hoogtepunt. Gezichten, lichamen, her en der een voet aan de bal, veranderen in die van de Oranje spelers. De edit komt tot een climax als de kids scoren en met elkaar de doelpunten vieren.

In een flits staan alle kinderen trots als een elftal voor het goal van een echt voetbalveld in verschillende tenue's van amateurverenigingen. Enkelen in dragen een hesje over hun shirt.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Utrecht e.o.

Omschrijving
Jongens en meisjes tussen de 8 en 12 jaar die momenteel al voetballen bij een voetbalclub

Periode
Donderdag 26 maart 2020

Wat bieden wij?
- Een onkostenvergoeding naar de filmlocatie
- Een vergoeding van €50,- per kind.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Monaerk
login om te reageren op dit bericht
Op: 09-03-2020 / 1451 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 0-10 , 10-18 , Man , Vrouw
bekijk profiel