(Skate) Figuranten VANS commercial
Harm Koekkoek
Vanuit school hebben wij twee opdrachten gekregen rondom een corporate film en reclamecampagne voor een willekeurig merk. Wij hebben voor VANS gekozen. Hiervoor maken wij vier video's.

De eerste video zal een bedrijfsfilm voor Vans zijn, die wij hebben ontworpen rondom twee jongetjes (8-14), die in de video opgroeien. Ze leren langzaam hoe ze moeten skateboarden en eindigen als vette volwassen skateboarders!
De andere drie video's gaan over de reclamecampagne: Be Creative, Be Vans. Deze reclamecampagne gaat over verschillende soorten mensen die ontdekken dat hun eigen VANS bekliederen en decoreren best wel vet kan zijn.

Dit zijn dus geen films in opdracht voor VANS, het is een schoolopdracht waar wij enthousiast aan werken, en die wij na het maken graag bij VANS willen aanbieden!

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zoeken mensen die het leuk zouden vinden om in deze korte video's te spelen en figureren. Het zou top zijn als je ook een beetje, of zelfs goed, kan skaten! Ook zijn mensen die creatief zijn, met graffiti kunnen omgaan of muziek kunnen maken heel erg welkom!

In onze films willen we super veel verschillende soorten mensen laten zien, dus als je het leuk vindt, je bent welkom! En als je zelf VANS hebt die we zouden mogen gebruiken is dat helemaal super!

Periode
Er zullen 1-4 draaidagen zijn, in de periode van begin Maart tot begin April. We zijn nog flexibel wat betreft exacte data.

Wat bieden wij?
Wij zijn als tweedejaars filmstudenten ervaren in ons vak en vinden het super leuk om deze schoolopdracht ook echt tof te maken! Het lijkt ons heel tof om met leuke mensen toffe shots en uiteindelijk een toffe film te maken. Er zal natuurlijk wat eten op de set zijn, en een heleboel gezelligheid.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Harm Koekkoek
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-02-2020 / 1067 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 11-04-2020
bekijk profiel