Acteur/actrice Gezocht voor instructievideo project
Hessel
Bureau Zelfstandigen Fryslân is een samenwerkingsverband van 15 gemeenten in Fryslân die voor deze gemeenten een tweetal sociale inkomensregelingen uitvoert voor ondernemers. Ten eerste het Bijsluit Bijstand Zelfstandigen (BBZ), bedoelt voor mensen die vanuit een uitkeringssituatie een eigen bedrijf willen starten of voor gevestigde ondernemers die een financieel steuntje in de rug nodig zijn als het even tegen zit. Daarnaast voeren we de Wet Inkomstenvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen (IOAZ) uit, voor ‘’oudere’’ ondernemers die hun bedrijf moeten beëindigen. BZF is gevestigd in het gebouw van de KvK in Leeuwarden.


Dit wil zeggen dat Bureau Zelfstandigen Fryslân ondernemers helpt. Deze hulp wordt aangeboden aan drie verschillende groepen.

- De startende ondernemer, krijgt de kans om vanuit zijn/haar bijstandsuitkering een eigen onderneming te starten met behulp van Bureau Zelfstandigen Fryslân. Wij bieden de helpende hand op twee verschillende manieren. Met een krediet om het eigen bedrijf te kunnen starten en met een uitkering om in de opstart fase verzekerd te zijn van een inkomen. Om hiervoor in aanmerking te komen worden er gesprekken gevoerd en moet de potentiele startende ondernemer. Als je geen bijstand uitkering ontvangt maar wel wilt starten met een eigen onderneming kan Bureau Zelfstandigen ook hulp bieden doormiddel van adviesgesprekken.

- De gevestigde ondernemer, als gevestigde ben je gewend om je zaken op orde te hebben, echter heeft een ondernemer soms ook wel eens tegenslagen met financiën, ziekte of pech. Bureau Zelfstandigen Fryslân biedt ondersteuning op financieel gebied met een lening of tijdelijke inkomensondersteuning d.m.v. een uitkering. Maar ook inhoudelijk door samen te werken met verschillende instanties die het bedrijf weer op de been kunnen helpen.

- De parttime ondernemer, deze doelgroep ontvangt een participatie wet uitkering. Ze zien kansen om een deel van hun inkomen aan te vullen door het uitoefenen van een parttime onderneming. Deze doelgroep kan hiervoor in aanmerking komen door in gesprek te gaan met BZF. Na een aantal gesprekken en een workshoptraject te volgen kan de zelfstandige ondernemer starten met zijn parttime onderneming.

Wij proberen met het plaatsen van “informatievideo’s” belangrijke veel terugkerende vragen op een laagdrempelige wijze aan te bieden. De teksten die we daarvoor gaan gebruiken zijn op taalniveau B1 geschreven. Het is de bedoeling dat naast het publiceren van de video’s op onze website deze ook via sociaal media (LinkedIn en Facebook) worden aangeboden.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Leeuwarden

Omschrijving
wij zijn op zoek naar een spreker die voor een passende low-budget vergoeding “ons verhaal” kan overbrengen. Voor onze opnames zoeken wij een spreker die de informatievideo’s vlot kan vertellen in ABN. Daarbij is de beheersing van de Friese taal een pre. Verder is een spreker met een casual zakelijke uitstraling voor ons ook belangrijk met de beschikbaarheid in de maand maart. De definitieve datum is nog niet bekend.

Verder zijn wij ook op zoek naar een spreker die eventueel de Arabische taal beheerst.

Periode
De periode is van begin van 2 maart tot 22 maart in het weekend, definitieve datum nog niet vastgesteld.

draaidagen na schatting 1 a 2 dagen.

Wat bieden wij?
Dit wordt in overleg besloten.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Hessel
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-02-2020 / 839 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 29-02-2020
bekijk profiel