Figurant (35-50) gezocht voor HOOFDROL in documentaire!
Laura
Hoi!
Mijn naam is Laura en ik studeer dit jaar af aan de HKU als documentaire regisseur met een documentaire over figuranten. Waar figuranten in films normaalgesproken op de achtergrond te zien zijn en misschien geen credit krijgen in de aftiteling spelen ze in deze documentaire de hoofdrol. Het wordt een persoonlijke portretdocumentaire waarin ik de figurant zowel op de set als in het dagelijks leven volg, om zo een beeld te schetsen van wie de gedreven persoon is achter de figurant. In deze documentaire zie je figuranten zoals je hen nooit eerder hebt gezien! BELANGRIJK: Onderstaande omschrijving gaat over de persoonlijke levens van de figuranten. Ik film de echte levens van de figuranten, het dus gaat NIET om het spelen van een rol zoals in een fictiefilm.

Type
studentenproductie

Lokatie
Divers

Omschrijving
Voor een van de hoofdrollen ben ik nog op zoek naar een figurant tussen de 35 en 50 jaar met een gezin (kan ook alleenstaand met thuiswonende kinderen) en een fulltime baan NAAST het figureren. Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit en hoe ziet jouw leven als figurant eruit? Wat betekent figureren voor jou? Belangrijk is dat je vrij regelmatig figureert, dus minimaal 2 keer per maand.

Periode
Het zullen waarschijnlijk ongeveer 4 draaidagen zijn (zowel op de set als dagelijks leven) in de periode tussen begin maart en begin mei. Dit spreken we later samen af.

Wat bieden wij?
Meewerken aan de documentaire is een prachtige kans om samen met mij en mijn filmcrew de mens achter de figurant te laten zien en het publiek een uniek inkijkje te geven in de wereld van de figurant.
Daarnaast zal de documentaire in een bioscoop in Amsterdam in première gaan en worden aangemeld voor diverse filmfestivals.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Laura
login om te reageren op dit bericht
Op: 06-01-2020 / 1108 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op: 14-02-2020
bekijk profiel