Te gekke dans video!
Productie IB
Voor het nummer ''All In My Head'' door IVIO word gezocht naar twee te gekke shuffle dansers. Ondanks dat IVIO nog moet aansluiten bij het grote publiek is er al nadrukkelijk interesse getoond van internationale organisaties zoals bijvoorbeeld Metro Goldwyn Mayer. Ook wordt hij gesupport door Tomorrowland DJ's waar hij ook regelmatig tijd mee in de studio doorbrengt.

De tijd is aangebroken voor promotie. Om zichzelf meer op de kaart te brengen gaat er een reeks aan videoclips geproduceerd worden. Zo ook voor het nummer ''All In My Head.''.

https://soundcloud.com/user-126502631/all-in-my-head-new-mix

Type
professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Wij zoeken naar twee te gekke shuffle dansers. Voorkeur gaat uit naar een mannelijke shuffle danser en een vrouwelijke shuffle danser.

Hoofdpersonage wordt uitgedaagd door een van de shufflers. In de dance battle bezwijkt de hoofdpersonage onder de druk en wordt finaal van de vloer afgeveegd. Nadat de hoofdpersonage kracht hervind stijgt de hoofdpersonage op in de lucht als een soort avatar en danst de sterren van de hemel.

Periode
Is afhankelijk van locatie, dansers, weer etc..

Wat bieden wij?
Wij bieden geen betaling. Wel bieden wij een te gekke professionele muziekvideo waar jij sowieso deel van uit wilt maken! Dit wordt uiterst professioneel gedaan met een crew met 10 jaar ervaring in het maken van video en gefilmd en gemonteerd met precisie en perfectie. Wees er snel bij!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Productie IB
login om te reageren op dit bericht
Op: 06-01-2020 / 1091 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 10-18 , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op: 30-01-2020
bekijk profiel