Casting call good cop bad cop
Real Life Gaming
De nieuwste productie van Real Life Gaming zoekt acteurs om een verhaal over corruptie en bedrog te vertellen.

Good Cop Bad Cop is een productie van Real Life Gaming, een snel groeiende organisatie binnen de entertainment industrie die unieke, interactieve producties neerzet. In onze producties geven we de deelnemers het gevoel dat ze in hun eigen actiefilm zitten.
In Good Cop Bad Cop wordt de deelnemer meegenomen in een selectiedag van het politiebureau in Steenbergen. Tijdens deze dag worden ze mentaal, fysiek en moreel getest door twee agenten.
Als acteur speel je een van deze twee agenten en is het jouw taak om de deelnemer mee te nemen in het verhaal en te begeleiden tijdens deze spannende ervaring.

Type
professionele productie

Lokatie
Steenbergen

Omschrijving
WAT WIJ ZOEKEN:Personage 1 Uiterlijk van een 30/45 jarige persoon. (M)
Autoritair - Gehard - Lomp - Gefocust
Ruwe bolster met een blanke pit
Rijbewijs een pre

Personage 2 Uiterlijk van een 25/40 jarige persoon. (M/V)
Kalm - Regelneef - Zorgzaam - Bedachtzaam
Innemend maar met twee gezichten
Rijbewijs verplicht

Voor beide karakters is een BHV en / of EHBO diploma een pre.

Bij voorkeur voor wonend in omgeving Steenbergen (

Periode
PRAKTISCHE INFORMATIE:
Als je aangenomen wordt maak je deel uit van de poule waar Good Cop Bad Cop seizoen 2 mee gedraaid wordt. Je wordt aangenomen op een van de karakters maar getraind om beide rollen te kunnen vervullen. Zo kan iedereen zich blijven ontwikkelen. De game duurt 2 uur en een kwartier met een half uur afronding en opbouw voor de volgende game. Per dag zijn er 4 slots die gekocht kunnen worden door de deelnemers. Per dag kun je de game dus 1, 2, 3 of 4 keer draaien samen met een van je mede-acteur. Per spelweekend wordt je verwacht minimaal 2 dagen beschikbaar te zijn.

Wij gaan er voor zorgen dat jij en je mede-acteurs de game zelfstandig en succesvol kunnen draaien. Er zijn 3 repetitie momenten waarop de game wordt uitgelegd en jullie samenspel getraind. Aan het einde van het repetitie process werken jullie samen als een geoliede machine en kunnen jullie zelfstandig de deelnemers een epische ervaring geven.

REPETITIEDATA

vrijdag 20 december
maandag 6 januariSPEELDATA

10-11-12 januari 1- 2 februari 1 maart
17-18-19 januari 7-8-9 februari 6-7-8 maart
24-25-26 januari 14-15-16 februari 13-14-15 maart
31 januari 21-22-23 februari 20-21-22 maart
28-29 februari 27-28-29 maart

Je wordt geacht minimaal 80% van de speeldata beschikbaar te zijn.

Wat bieden wij?
WAT BIEDEN WIJ?

Real Life Gaming is uniek in zijn soort. Als acteur bij Good Cop Bad Cop ontwikkelt je je kwaliteiten omdat elke game net anders is door de input van de spelers. Je verhaal, personage en jijzelf worden getest op een manier die nergens anders kan.
Daarnaast maken we deze productie met een betrokken team. Jouw input en inzet vertalen zich direct naar de productie. Als deel van de Good Cop Bad Cop poule kijken wij elk seizoen waar de groeimogelijkheden liggen voor jouw als Real Life Gaming medewerker. Dit kan binnen deze deze productie zijn of een van de andere producties van Real Life Gaming.

DE COMMUNITY

Real Life Gaming heeft een community die aanvoelt als een tweede familie. Een netwerk van creatievelingen, kansen, connecties en vacatures met een platte organisatiestructuur. We hebben ruimte voor een biertje na werktijd en organiseren ieder jaar een teamuitje. Bij ons heb je de ruimte om divers en jezelf te zijn, initiatief te tonen en te groeien. Dit is een plaats waar meedenken gewaardeerd wordt en we elkaar van feedback voorzien. We creëren een warm en veilig bad voor medewerkers binnen de productie.

HERKEN JIJ JEZELF IN DE VOLGENDE WAARDEN?

Je wilt graag werken in een nieuwe vorm van entertainment: Real Life Gaming

Je snapt dat de klant op nummer 1 staat, daarna het team en dan het individu

Je kunt omgaan met weerstand en dit omzetten in motivatie

Je gaat goed met stress om en stelt je flexibel op bij een onverwachte verandering

Je voelt je verantwoordelijk voor jouw deel in de productie en zorgt dat dit aansluiting vindt bij het deel van collega’s

Je bent aanstuurbaar, weet eigen initiatief te tonen en kunt goed met spel improviseren binnen de bestaande kaders

Je bent zelfreflectief, je durft te kijken naar wat wel en wat niet werkt. Je staat open voor en geeft op een aangename manier feedback.

VERGOEDING
Voor de castings worden geen reiskosten vergoedt. Voor de repetities krijg je reiskosten vergoed. Dit bedraagt € 0,19 per kilometer conform de kortste route volgens google maps.

Tijdens de game dagen zijn de verdiensten € 9,67 bruto per uur en ook hier worden reiskosten vergoed. Wanneer je als ZZP-er wilt factureren dan bedraagt het tarief € 16,00.

De productie heeft vrijdag, zaterdag en zondag als speldag maar bij succes zal dit uitbreiden naar donderdag en woensdag. Per dag kunnen er 4 games gespeeld worden. Je wordt per game 3 uur uitbetaald.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Real Life Gaming
login om te reageren op dit bericht
Op: 05-11-2019 / 1183 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid
Verloopt op: 24-11-2019
bekijk profiel