Casting call Prison Escape Breda!
Real Life Gaming
Over Prison Escape

Prison Escape is een unieke spelervaring waar 400 deelnemers worden opgesloten in P.I. de Boschpoort in Breda voor een drie uur durende interactieve beleving. Het doel: ontsnappen!
Dat is echter niet zo gemakkelijk in deze koepelgevangenis. Deze wordt namelijk bewaakt door een team van goed getrainde acteurs die er alles aan doen om alle gevangenen binnen de muren te houden.
Deelnemers mogen interactie aangaan met acteurs en elkaar om zo aan de waardevolle informatie en handel te komen, die ze slim zullen moeten inzetten om een ontsnappingspoging te kunnen wagen.

Drie uur lang creëren de acteurs van Prison Escape een uniek universum waarin deelnemers tijd en ruimte vergeten en het gevoel hebben de hoofdrol te spelen in hun eigen gevangenisfilm, Samen maken de acteurs een levende gevangenisgemeenschap en maken zij van iedere bezoeker een held in zijn eigen beleving.

Type
professionele productie

Lokatie
Breda

Omschrijving
Vereisten om deel te nemen aan de casting

Bij aanname ben je aanwezig op de basisrepetitie op zondag 3 november..
We willen onze acteurs regelmatig in kunnen zetten. Een beschikbaarheid van minimaal 80% is vereist. De speeldata voor 2020 worden in oktober bekend gemaakt. Dit zullen 1 à 2 weekenden per maand zijn.
Je kunt tijdens spelweekenden op vrijdag om 13:00 uur aanwezig zijn.
Je hebt het uiterlijk van iemand van 30 jaar of ouder, een neutrale haarkleur en geen grote zichtbare piercings in je gezicht of je kunt deze uitdoen.
Je bent in een goede fysieke staat. Een volle speldag staat gelijk aan 3 keer 3 uur staan.


Herken jij jezelf in de volgende speerpunten?
Je bent bereid om te leren werken in een nieuwe entertainmentvorm: Real Life Gaming;
Je snapt dat de klant op nummer #1 staat, daarna het team en dan het individu.
Je handelt daar naar en laat dit zien in je werk; Je kunt omgaan met weerstand en dit omzetten naar motivatie;
Je gaat goed met stress om en stelt je flexibel op bij een onverwachte verandering;
Je hebt haarfijn door wat er om je heen gebeurd en hebt daarin besef van veiligheid;
Je neemt verantwoordelijkheid in je voorbereiding en in jouw deel van het proces;
Je kent de balans tussen grappen en grollen met je collega’s en professioneel hard werken.

Team

Je wilt opgaan in de uniformiteit van een team. Jij hoeft niet per se de hoofdrol te spelen en je begrijpt de waarde en het effect van jouw spel op het grotere geheel. Daarnaast sta je schouder aan schouder met je collega’s, je helpt elkaar groeien en jullie kunnen blind op elkaar vertrouwen.

Spel

Je bent aanstuurbaar, weet eigen initiatief te tonen en kunt goed met spel improviseren binnen de gestelde kaders. Je biedt ondersteunend spel en gaat mee in het verhaal van de ander. Daarnaast sta je non-verbaal en verbaal je mannetje binnen de gestelde grenzen en weet je ook binnen je rol het respect voor de klant te behouden.

Groei
Je bent bereid om te investeren in jouw eigen groei en daarmee de ontwikkeling van de productie. Je bent zelfreflectief; je durft te kijken naar wanneer iets wel en niet werkt. Je staat open voor – en geeft op een aangename manier feedback.

Pre’s

Ervaring met improvisatietheater, theatersport, trainingsacteren, agressietrainingen, stage fighting en/of andere real life games; Werkervaring in de beveiliging en/of op grote evenementen; In het bezit van een EHBO of BHV diploma; Beheersing van de Engelse taal en woonachtig in/om Breda.

Periode
Prison Escape Breda is een doorlopende productie.

Wat bieden wij?
Wat bieden bij

Een dynamische werkomgeving waarin je als acteur een uitgebreide rol als bewaker of gevangene speelt en ervaring op doet als improvisatie-acteur. Tijdens games ben je onderdeel van een team van 80 acteurs die als missie hebben om 3 uur lang een epische en immersieve beleving voor de deelnemer neer te zetten. Je wordt onderdeel van de acteurspoule van Prison Escape en geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent om te acteren. Daar staat tegenover dat een acteur zich inschrijft voor hele dagen. Schrijf jij je bijvoorbeeld in voor een zaterdag? Dan ben je er de gehele zaterdag. Real Life Gaming heeft een community die aanvoelt als een tweede familie. Een netwerk van creatievelingen, kansen, connecties en vacatures met een platte organisatiestructuur. Altijd ruimte voor een biertje na werktijd en minimaal twee teamuitjes per jaar (maar liever meer!). Bij ons heb je de ruimte om divers en jezelf te zijn, initiatief te tonen en te groeien. Waar meedenken gewaardeerd wordt en we elkaar van feedback voorzien. We willen elkaar leren kennen, ook buiten werk om.

Vergoeding

Voor iedere zaterdag (vrijdagen variëren afhankelijk van het aantal games op die dag) worden 12 uur per dag betaald tegen een salaris van € 9,67 per uur (bruto). Op ZZP-basis is dit € 16,00 excl. btw. Reiskosten worden vergoed (Dit geldt echter niet voor de casting).
Uren voor repetitie worden niet vergoed. Er is op gamedagen altijd voldoende catering aanwezig en daarnaast is er de mogelijkheid tot overnachten indien je twee dagen ingeroosterd staat en niet in de directe omgeving van Breda woont.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Real Life Gaming
login om te reageren op dit bericht
Op: 30-09-2019 / 1088 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid , Student / in opleiding , Onervaren / nieuw talent
Verloopt op: 25-10-2019
bekijk profiel