Dans duo gezocht
Bart Karpe
Voor een korte animatiefilm ben ik opzoek naar twee dansers. Om de anatomie en choreografie zo realistisch te laten ogen wil ik deze twee dansers filmen om daarna na te tekenen zo dat ik ze in de film kan verwerken. Er komt dus een getekende versie van de dans.

De film gaat over een moeder natuur die verliefd wordt op een zwerm bijen. Samen creëren ze de bloemen, planten, dieren en bomen. Als finale creëren ze de mensheid die op zijn beurt weer alles vernietigd.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Twee dansers of een dans duo dat elkaar al kent. Een man en een vrouw. Je mag je ook in je eentje aanmelden dan kan ik eventueel een koppel vormen. Mijn voorkeur gaat wel uit dan twee mensen die elkaar al kennen of met elkaar gedanst hebben.

De soort dans is wals/ ballet/ modern. Het betreft drie korte dansstukken van ongeveer 40 sec. Daarnaast zitten er nog mime stukken bij, waarbij de dansers regulier bewegen.

Mijn idee is dat op de dag zelf een choreografie bedenken die we kunnen gebruiken.
Als je filmpjes en voorbeelden hebt dan zie ik die graag in de mail. Choreografen kunnen ook reageren op dit bericht. De muziek en de tijdsduur is al ontwikkeld. Zo is er al een moving storyboard waarin duidelijk is hoe lang de handelingen en dans gaan duren.

Periode
Eind september/ begin oktober.

Wat bieden wij?
€175,- excl btw en reiskosten voor een draaidag per persoon.
Als er meer tijd bijkomt voor de choreografie kan er eventueel nog gekeken worden in het budget voor een extraatje.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Bart Karpe
login om te reageren op dit bericht
Op: 24-09-2019 / 555 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op: 24-10-2019
bekijk profiel