LQBTQ+ short film
Indii
Hallo, ik heb met een groepje mensen een kort verhaal gemaakt. Het gaat over een meisje dat in de kast zit en valt op haar beste vriendin. Het is een Engelse productie dus als je Engels kan spreken is dat een pre. Anders kunnen we je altijd helpen met het uitspreken van woorden. Er word gekust in de film, dus daar zou wel rekening mee gehouden moeten worden. Wij zijn zelf rond dezelfde leeftijd als de actrices die we nodig hebben, ik hoop dat dat geen probleem is.

Type
studentenproductie

Lokatie
Hoofddorp, Noord-Holland

Omschrijving
Jamie: Meisje van 12-15, uiterlijk of ervaring maakt niet uit. zolang je wat je doet leuk vind en serieus neemt. Jamie is de beste vriendin van Rain en is heel erg behulpzaam.
Rain: Rain is lesbisch maar heeft catholieke ouders die totaal niet dat accepteren. ze is verliefd op Jamie. Rain is ook 12-15 jaar. uiterlijk of ervaring maakt niet uit.

Periode
in een vakantie, we weten nog niet wanneer. En de locatie kan ook nog veranderd worden als dat beter uit komt.

Wat bieden wij?
We werken niet heel professioneel, dus het is onbetaald. De film mag je natuurlijk gebruiken voor je portfolio. Er wordt ook voor eten gezorgd, als je allergieën hebt, is het handig om dat te melden.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Indii
login om te reageren op dit bericht
Op: 02-10-2019 / 1658 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 10-18 , Vrouw
Verloopt op: 31-12-2021
bekijk profiel