Bad Ass Prinses gezocht
Jeroen de Nie
Voor het Youtube kanaal van Stichting De Fantasie Compagnie zijn we altijd op zoek naar leuke, vernieuwende content. We geven jonge video-makers graag de kans om zich creatief te uiten via de middelen die wij tot onze beschikking hebben. Zo ook dit project.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Alphen aan den Rijn

Omschrijving
We zoeken een karakter welke de leiding neemt tijdens onderstaand concept.


Stel je voor: Al je favoriete sprookjes-karakters die deze zomer de strijd met elkaar aan gaan in een groot watergevecht. Dit geheel op film vastgelegd via verschillende camera's (op de grond en in de lucht)...

Voor een zomerse video voor ons Youtube kanaal zoeken we verschillende sprookjeskarakters die met elkaar de strijd aan willen gaan in een grote water-arena (vol mooie effecten als rook, bubbels en schuim). Een deel is gescript, maar een groot deel ook gewoon improvisatie.

Kostuums worden door ons ter beschikking gesteld (eigen inbreng is welkom, maar we kunnen ons voorstellen dat als je in het bezit bent van een dergelijk kostuum, je deze graag droog wil houden!)

Aanmelden bij voorkeur vanaf 15 jaar.

Periode
Opnames op 21 juli, in Alphen aan den Rijn.

Wat bieden wij?
We kunnen als vrijwilligersorganisatie geen financiƫle vergoeding bieden. Maar uiteraard is er goede catering op de set, gezellige sfeer onderling en is het een geweldige ervaring!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Jeroen de Nie
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-07-2019 / 781 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 10-18 , 18-30 , Vrouw
bekijk profiel