Oproep museum film Vincentre - Aziatische personen
Veldkamp Produkties
Voor het Vincentre maken wij een nieuwe museumfilm over Vincent van Gogh. Deze wordt getoond aan het begin van het museum om de bezoeker te prikkelen om meer over het onderwerp te ontdekken in de verdere ruimtes. De film toont de bredere context van Vincents leven en werk.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Amsterdam / Etten-Leur

Omschrijving
Voor meerdere scenes zijn wij op zoek naar een Aziatische toeristen zowel man als vrouw vanaf 25 jaar. Voor deze rollen is er geen tekst. Als toerist zul je als extra in beeld een koppel vergezellen terwijl je reist van Amsterdam naar Etten-Leur waar een aantal plekken zijn die een rol speelde in het leven van Vincent

Periode
We zoeken personen die tussen 22 augustus en 3 september beschikbaar zijn voor 1 a 2 dagen opnames in Amsterdam en Etten-Leur. Belangrijk is ook dat je uit omgeving Amsterdam of Etten-Leur komt. Hier wordt grotendeels van de scenes opgenomen. Je zal ook vanuit Amsterdam naar Etten-leur vervoerd worden, dit is onderdeel van een van de scenes.

Wat bieden wij?
Wij bieden een onkosten vergoeding van € 70,- excl btw per persoon per draaidag. De vergoeding is inclusief reiskostenvergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Veldkamp Produkties
login om te reageren op dit bericht
Op: 09-07-2019 / 229 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-07-2019
bekijk profiel