Oproep museum film Vincentre - kunstenares
Veldkamp Produkties
Voor het Vincentre maken wij een nieuwe museumfilm over Vincent van Gogh. Deze wordt getoond aan het begin van het museum om de bezoeker te prikkelen om meer over het onderwerp te ontdekken in de verdere ruimtes. De film toont de bredere context van Vincents leven en werk.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Nuenen

Omschrijving
Voor meerdere scenes zijn wij op zoek naar een kunstenares die kan schilderen en het leuk vind om te acteren. Het is enorm belangrijk dat je kan schilderen omdat in een scene er ook daadwerkelijk op het doek wat geschilderd moet worden. De scenes bevatten geen tekst, hierdoor ligt de nadruk meer op je acteertalent.

Periode
We zoeken een kunstenares die tussen 22 augustus en 3 september beschikbaar is voor meerdere dagen opnames in Nuenen en Amsterdam. Belangrijk is ook dat je uit Nuenen of omgeving komt. Hier worden grotendeels van de scenes opgenomen. Een scene zal in Amsterdam opgenomen worden.

Wat bieden wij?
Wij bieden een onkosten vergoeding van € 70,- excl btw per persoon per draaidag. De vergoeding is inclusief reiskostenvergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Veldkamp Produkties
login om te reageren op dit bericht
Op: 09-07-2019 / 349 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , Vrouw
Verloopt op: 31-07-2019
bekijk profiel