Acteurs en actrices gezocht voor anti pest trainingen
Marco de Graaf
Pestpectief richt zich op het bestrijden van pesten in de klas. Door middel van het inzetten van virtual reality kan een docent getraind worden op het herkennen, erkennen en aanpakken van pestgedrag in de klas. Met een 360 graden camera wordt een klaslokaal met situaties nagebootst. De docent kan dan middels het dragen van een virtual reality bril midden in de ‘virtuele klas’ staan waarbij het observeren van ongewenst gedrag centraal staat.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Groningen

Omschrijving
kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar (of die door kunnen als kinderen van groep 7 en 8)

Kinderen die het leuk lijkt mee te werken aan video's tegen pesten


Kinderen die op de onderstaande datum tijd hebben

Periode
Opname dagen zullen plaatsvinden in week 34 (19 t/m 24 augustus). De exacte datum zal afhankelijk zijn van beschikbaarheid van de deelnemers.

Wat bieden wij?
Pesten is nog steeds een groot probleem op, 1 op de 10 leerlingen in op de basisschool geeft aan gepest te zijn. Pesten kan voor slachtoffers levenslange negatieve gevolgen met zich meebrengen. Pestpectief gaat hier door middel van nieuwe technieken handvatten voor leraren aanbieden en jij kan hier onderdeel van zijn!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: Marco de Graaf
login om te reageren op dit bericht
Op: 21-06-2019 / 1497 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 0-10 , 10-18 , Man , Vrouw
Verloopt op: 01-09-2019
bekijk profiel