Figuranten in Italie gezocht (AVIKO)
REDRUM
Van 1 juli tot 12 juli maken wij samen met Aviko een tour door Italiƫ. We zijn op zoek naar de echte levensgenieters die aan willen schuiven bij de welbekende Aviko buurttafels. We plaatsen de tafels in Genua (1 juli), Carrara (2 juli), San Miniato (3 juli), Monterotondo Marritimo (5 juli), Le Marche (7 juli), San Vito Marina (9 juli) en Parma (11 juli).

Type
professionele productie

Lokatie
Italie

Omschrijving
We zijn op zoek naar mensen die van een hapje, drankje en gezelligheid houden. Ben jij in die periode op vakantie in dit heerlijke land, wonen jouw oom en tante daar in de buurt of verdient jouw lieve nonna een dagje of avondje uit? Nodig ze uit voor dit onvergetelijke diner en stel ze aan ons voor. We zetten onze foodtruck neer, dekken grote lange tafels en onze chef maakt een geweldige Italiaanse maaltijd. De avond wordt gefilmd en op de Nederlandse TV uitgezonden en natuurlijk kun je ook alles online terugvinden.

Periode
1 juli 2019 tot 12 juli 2019

Wat bieden wij?
Een middag/avond vol met fijne mensen, gezelligheid, Italiaanse wijnen en heerlijk (lokaal) eten gemaakt door onze chef Wim Ballieu.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren
Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Bericht geplaatst door: REDRUM
login om te reageren op dit bericht
Op: 05-06-2019 / 894 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 12-07-2019
bekijk profiel