Gezocht chinees/japans acteur voor festival promo
Red Epic Studios
Van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juli in de Spoorzone in Tilburg. Het langst durende festival van Nederland komt dit jaar weer naar Tilburg tijdens de Tilburgse Kermis van 19 tot en met 28 juli. De grootste feestconcepten van Nederland nemen tien dagen op rij de podia van de Desperados Road Show in de Tilburgse Spoorzone over. Bijvoorbeeld Smerrig, maar ook Q-music the Party FOUT! en Tilburgs grootste Silent Disco. Daarnaast zijn er talloze foodtrucks, een grill & chill area, een zwembad en meer entertainment. De toegang is gratis.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Tilburg

Omschrijving
Voor het maken van een promo-video voor het festival zijn we opzoek naar 1 of meerdere acteurs met een chinees/japans uiterlijk. Ja gaat het festival terrein op als een toerist die een audio rondleiding krijgt over het festival.

Periode
1 draaidag in overleg met je beschikbaarheid.

Wat bieden wij?
€50,-

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Red Epic Studios
login om te reageren op dit bericht
Op: 15-05-2019 / 162 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man
bekijk profiel