Lange man gezocht voor een abstracte film
Thom van den Berg
Ik ben momenteel bezig met het schrijven van een korte film/videoclip ter aanvulling van mijn portfolio. Geïnspireerd Door filmmaker harmony Korine ben ik aan het script begonnen. Ik wilde graag een meer abstracte en absurde film maken.

Alex is een jongen die niet goed in zijn vel zit en kampt met gevoelens zoals woede, verdriet, jezelf moeilijk kunnen accepteren en vast zitten in een bepaalde routine van leven. Wanneer er op een dag een verschijning bij hem komt neemt deze verschijning hem mee op sleeptouw en laat hem zo weer de mooie kanten van het leven zien.

Type
studentenproductie

Lokatie
AMSTERDAM

Omschrijving
Ik ben opzoek naar een lange man die de rol van Alex's verschijning wilt spelen. Je zal een wit gewaad en wit masker opkrijgen.

Periode
de twee draaidagen zullen in week 23 plaatsvinden.

Wat bieden wij?
Omdat het een studentenproductie is kan ik helaas geen budget aanbieden. Een reiskostenvergoeding is eventueel mogelijk en er zal voldoende eten en drinken aanwezig zijn.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Thom van den Berg
login om te reageren op dit bericht
Op: 14-05-2019 / 192 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op: 01-07-2019
bekijk profiel