Interview over gevolgen van social media
Sophie
Hallo,

Wij zijn een groep 3e jaars studenten die International Media and Entertainment Management aan Breda University (voormalig NHTV) te Breda studeren. Wij zijn op dit moment bezig met een project waar wij de focus leggen op Social Media en verschillende onderwerpen die daar mee te maken hebben. Het project wordt geproduceerd voor een internationaal online platform voor millennials.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Breda

Omschrijving
Voor het project zijn wij op zoek naar personen met een bijzonder verhaal hebben met social media die op camera geïnterviewd zou willen worden over dit onderwerp. Bijvoorbeeld, iemand helemaal geen social media gebruikt, een slachtoffer van een video/foto die op social media staat zonder toestemming of iemand die graag van social media af wilt, maar door werk zich verplicht voelt hier aan deel te nemen of anders geen werk heeft. Heb jij daar interesse in, of wellicht ken je iemand die ons hier verder bij zou willen helpen, zou dat ons heel erg helpen.

Periode
Mei-Juni

Wat bieden wij?
Een mooie kans om jou verhaal te vertellen en te delen met anderen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Sophie
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-05-2019 / 499 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 25-05-2019
bekijk profiel