Acteurs (Marrokaans 20-30jr.) gezocht voor korte film
Frank Janssens
Voor een korte absurdistische komedie (20 minuten), welke we deze zomer op gaan nemen, zoeken we 2 Marokkaanse acteurs. We verwachten dat de opnames 4 avonden in beslag nemen en alle opnames zullen op één locatie plaatsvinden.

Synopsis
Nachtrijder is een absurdistische komedie over Wim, een conservatief christelijke man die slecht voor zichzelf op kan komen. Op de terugweg van een lange dag werken stopt hij nog even op een parkeerplaats om een hamburger te eten. Wat hij niet weet is dat de parkeerplaats ook een homo-ontmoetingsplek is. Nog voordat hij zijn eerste hap heeft kunnen nemen wordt hij benaderd door Ludwig, een vaste bezoeker van de ontmoetingsplek. Ludwig vindt heteroseksuele mannen een uitdaging, als hij merkt dat Wim geen weerstand kan bieden wordt hij zijn speelbal. De situatie gaat van kwaad tot erger.

Halverwege de film komen er twee Marokkaanse jongens op een scooter de parkeerplaats opgereden, ze zien Wim aan als homo en één van de Marokkanen begint ruzie te zoeken met Wim.

Beide schrijvers/regisseurs hebben ervaring met film en zijn actief als makers. Het is voor ons een belangrijk project omdat we lang aan het script hebben gewerkt en daarnaast beide geld uit eigen zak zullen investeren in de productie.


BADMAN (One week Film Project)
https://vimeo.com/287148966
Best Actor
Best Cinematography
Best Art Direction


VAN HET HART (148hr docs CineSud)
https://vimeo.com/266479801
Best Film
Best Cinematography

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Marokkaanse acteurs tussen de 20 en 30 jaar

Periode
Deze zomer - exacte draaidagen moeten nog gepland worden.

Wat bieden wij?
Onkostenvergoeding

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Frank Janssens
login om te reageren op dit bericht
Op: 05-05-2019 / 303 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , Man
bekijk profiel