Acteur (30-60jr.) gezocht voor korte film
Frank Janssens




Voor een korte absurdistische komedie (20minuten), welke we deze zomer op gaan nemen, zoeken we een acteur die één van de twee hoofdrollen kan vervullen. We verwachten dat de opnames 4 avonden in beslag nemen en alle opnames zullen op één locatie plaatsvinden.

Synopsis
Nachtrijder is een absurdistische komedie over Wim, een conservatief christelijke man die slecht voor zichzelf op kan komen. Op de terugweg van een lange dag werken stopt hij nog even op een parkeerplaats om een hamburger te eten. Wat hij niet weet is dat de parkeerplaats ook een homo-ontmoetingsplek is. Nog voordat hij zijn eerste hap heeft kunnen nemen wordt hij benaderd door Ludwig, een vaste bezoeker van de ontmoetingsplek. Ludwig vindt heteroseksuele mannen een uitdaging, als hij merkt dat Wim geen weerstand kan bieden wordt hij zijn speelbal. De situatie gaat van kwaad tot erger.

We zijn opzoek naar een acteur die de rol van Ludwig wil vervullen. Een homoseksuele man die op het eerste gezicht charmant overkomt maar al snel zijn masker laat zakken en zijn ware aard laat zien.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Mannelijke acteur tussen de 30 en 60 jaar

Periode
Deze zomer - exacte draaidagen moeten nog gepland worden.

Wat bieden wij?
Een grote rol, onkostenvergoeding en voordat de beginnen opnames maken we graag tijd voor repetities zodat we het karakter samen goed kunnen ontwikkelen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren






meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Frank Janssens
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-04-2019 / 552 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op: 13-05-2019
bekijk profiel