Criminelen/Politie gezocht!
Sanne
Breakout Run is een obstakelrun waar je uitbreekt uit een zwaar bewaakte gevangenis in Schaijk. Dit doe je door zo'n 8 of 14 km af te leggen en onderweg zo'n 45 obstakels te overwinnen.

Om extra beleving mee te geven aan ons concept, hebben we elk jaar een groep met acteurs/figuranten die verspreid op het terrein acteren voor de mensen. Dit kan in de vorm van een politieagent, maar ook een crimineel zijn.

Neem gerust een kijkje op onze website om een beter beeld te krijgen van het evenement: https://www.breakoutrun.nl/

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Schaijk

Omschrijving
We zijn op zoek naar acteurs/figuranten die tijdens het evenement rond kunnen lopen tussen de deelnemers, die bij de obstakels extra beleving toe kunnen voegen of tijdens de start van de run een "toneelstuk" kunnen opvoeren voor alle deelnemers uit het desbetreffende startvak.

Wij zorgen dat je van tevoren een script ontvangt, zodat jij je kan voorbereiden op je rol. Omdat het acteren op een 'live' evenement gebeurt, wordt er wel verwacht dat je eigen invulling kan geven aan jou rol.

Periode
Het evenement vindt plaats op 1 & 2 Juni 2019

Er zullen 3 diensten zijn:
1 Juni - 09.00 - 19.00
1 Juni - 21.00 - 01.30
2 Juni - 09.00 - 18.00

Wat bieden wij?
Voor elke dienst is er een vergoeding van €50,00. Daarnaast worden de reiskosten vergoed en worden jullie voorzien van een lunch tijdens de dienst.

Gageverklaring wordt op de locatie ter plaatse ingevuld.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Sanne
login om te reageren op dit bericht
Op: 08-04-2019 / 1057 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw , Redelijk ervaren of opgeleid , Student / in opleiding
Verloopt op: 30-05-2019
bekijk profiel