Modellen en deelnemers gezocht voor een korte (muziek)video
Pien
In verband met de net uitgekomen nieuwe single en videoclip 'Coco' van de Afrobeats artiesten Friction & Zeal zoeken wij dames en heren van alle leeftijden die het leuk vinden een kleine video van zichzelf op te nemen (zo'n 1 minuut of minder) terwijl ze (een stukje van) het liedje meezingen of er op dansen (dat kan van uitbundig dansen, een choreografie dansen, of gewoon simpel meewegen op de muziek). Dit kan gewoon in je eigen kamer, buiten, waar dan ook. Dit mag je alleen doen, of met een aantal anderen/vrienden/vriendinnen. Het is ook prima als je laat zien dat je het liedje luistert, en bijvoorbeeld alleen meezingt met het stukje waarin Friction 'Coco' zingt.


Je kunt het filmpje opsturen naar [email protected]

De videoclip en de single zijn net uitgekomen, en krijgt momenteel veel media aandacht en aandacht op social media, en alle filmpjes die wij binnenkrijgen, worden gepost op social media, waar zowel Friction als Zeal veel volgers hebben. Uiteraard taggen we je in jouw filmpje (indien gewenst).

De videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=-hTzgTnZkOI

Indien gewenst kan ik ook de mp3 versie van het liedje sturen.

De social media kanalen van Friction:
www.facebook.com/officialfriction
www.instagram.com/frictionfriction
www.twitter.com/frictionghana

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Overal

Omschrijving
Mannen, vrouwen, kinderen, modellen, danseressen; iedereen die het leuk vindt een stukje op het liedje te dansen of (kleine stukjes) mee te zingen en dat op te nemen in een filmpje van zo'n minuut of minder. Alleen of met wat vrienden/vriendinnen.

Je kunt het filmpje opsturen naar [email protected]

Periode
Maart, april

Wat bieden wij?
Plaatsing van het filmpje op de social media kanalen van Friction, Zeal en gerelateerde kanalen, met indien je dat wil, jouw social media kanaal er in getagd.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Pien
login om te reageren op dit bericht
Op: 29-03-2019 / 1335 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 29-04-2019
bekijk profiel