Donkere acteurs gezocht!
Urban Treatment
Voor een pilot van een serie zijn we opzoek naar mannelijke acteurs met Afrikaanse uiterlijke kenmerken. De belangrijkste rollen die vervuld moeten worden, zijn van een Ghanese koningszoon( Mensah) die naar Amsterdam toekomt en zijn jeugdvriend (James) die hem met valse beloftes overhaalt om naar Amsterdam toe te komen.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
- Mensah, man rond de 26 jaar, donker van huidskleur, lengte tussen de 1:70 en 1:80, heeft een slanke/dunne bouw, heeft een kleine bos kroeshaar of een rasta kapsel. Mensah Spreekt Engels en Ghanees. Hij heeft een casual kledingstijl en ziet er verzorgd uit.


- James, man rond de 28 jaar, is een jeugdvriend van Mensah, donker van huidskleur, heeft een Afrikaans uiterlijk, maar hij kan ook door als iemand van Caraïben. James spreekt Engels met een lichtelijke Afrikaans/Nederlands accent, spreekt Nederlands en een beetje Ghanees. Hij heeft een duurdere kledingstijl.

Periode
Maart

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke en veilige (leer) en werkomgeving. Reiskosten worden vergoed en er zal ook eten en drinken op de set aanwezig zijn.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Urban Treatment
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-02-2018 / 392 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , Man
Verloopt op: 12-03-2018
bekijk profiel