Kinderen/jeugd tussen 10 en 16 jaar gezocht voor filmproject
VIPS TV
Wij van VIPS TV en Brian op de Dijk mediaproducties maken een nieuw filmproject voor scholen met maatschappelijk thema pesten. Onze eerdere filmproducties zijn 'De Confrontatie' en 'De Confrontatie II'. Bijzonder aan onze projecten is dat ze zonder budget gemaakt worden, maar we laten zien dat er zonder budget toch zeer veel mogelijk is. Cast/crew/locaties etc. werken vrijwillig mee, in ruil voor reclame in de film/aftiteling/website en/of een tegenprestatie (mediaproductie).

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Kinderen en jeugd tussen de 10 en 16 jaar die al acteren of graag willen acteren en hier talent voor hebben. Het gaat om rollen als; pest slachtoffers, pestkoppen, meelopers, helpers etc, maar ook zoeken we voor figuratie; klas- en schoolgenoten.

Periode
Voornamelijk in schoolvakanties en weekenden, we zijn nog in de voorbereidende fase en moeten nog plannen

Wat bieden wij?
- Werken in een leuk team, samen zorgen voor een mooi eindresultaat, professioneel, maar ook ruimte voor een lolletje op zijn tijd
- De film zal vertoont worden op scholen
- Ervaring op doen, coaching
- Al is er geen vergoeding mogelijk, we bieden een tegenprestatie aan en zorgen er vaak voor dat de acteurs ook voor betaalde producties gevraagd worden als we zelf een betaalde opdracht hebben, of via onze connecties. (Zo waren enkele acteurs na onze projecten te zien in o.a. Brugklas, Zwarte Tulp en Celblok H)

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: VIPS TV
login om te reageren op dit bericht
Op: 10-02-2018 / 2165 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 0-10 , 10-18 , Man , Vrouw
Verloopt op: 01-04-2018
bekijk profiel