Acteur en actrice gezocht voor videoclip
Steven van der Vegt
Voor videoclip-opnames van de eerste single die uitgebracht zal worden van het album van de band Crazy Cult Roadshow, zijn we op zoek naar zowel een acteur en actrice, alsook enkele figuranten.

De clip is voor het nummer 'The Vampire Strikes Back' en deze moet zoals het nummer (evenals het imago van de band) het beaamt redelijk tongue in cheek zijn.

In de clip is Robert een verse relatiebreuk aan het verwerken, als hij een uitnodiging voor het singles-feestje 'The Lugosi Ball' ontvangt. Hier leert hij de verleidelijke dame Kristen kennen, maar als hij met haar mee naar huis gaat om de avond leuk af te sluiten, lijkt ze iets wilder dan hij had gedacht: ze is een vampier. Als hij de volgende ochtend in een bebloed bed met wonden in zijn nek wakker wordt, besluit hij om wraak te nemen. Hij gaat terug naar The Lugosi Ball en Kristens appartement om met alle vampiers korte metten te maken.

De videoclip zal zowel naar vampierfilms verwijzen alsook de draak ermee steken. Qua stijl moet je denken in het straatje From Dusk Till Dawn en John Carpenter's Vampires. Zelfbewust en over the top.

Opnames voor de scènes met figuranten zullen op één avond plaatsvinden. De overige scènes met de twee hoofdrolspelers zullen nog een tweede middag + avond in beslag nemen. Draaidagen zullen zeer vermoedelijk in de weekenden plaatsvinden.

De clip wordt verzorgd door Redsquatch Productions (www.redsquatch.net) in samenwerking met Crazy Cult Roadshow (www.crazycultroadshow.com). Check eerder werk om een indruk te krijgen van wat je kan verwachten.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Zuid-Limburg

Omschrijving
- Hoofdrolspeler, man van tussen de 24 en 35, voor de rol van Robert.

- Hoofdrolspeelster, vrouw van tussen de 18 en 35, voor de rol van de verleidelijke vampier Kristen.

- Figuranten die in nette kleding deel willen nemen aan het 'Lugosi Ball', mannen en vrouwen van tussen de 18 en 35.

Periode
Opnames zullen na casting in overleg ingepland worden tussen 16 februari en 4 maart. De videoclip wordt op zijn laatst 5 maart uitgebracht, daar de releaseshow van het album op 9 maart plaatsvind.

Wat bieden wij?
Exposure via een goedlopende band, iets voor op je showreel en sowieso een gezellige shoot!

We gaan met een kleine crew low-budget te werk, maar dit is ook omdat dit bij de stijl van de band hoort. De betrokken mensen hebben ervaring met deze werkwijze en willen er samen met de hele groep iets tofs van maken.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Steven van der Vegt
login om te reageren op dit bericht
Op: 09-02-2018 / 1085 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op: 03-03-2018
bekijk profiel