Modellen voor een tentoonstelling
Robin
Ik ben opzoek naar mannelijk modellen voor een photoshoot. De werken kom en te hangen in een foto tentoonstelling in het Stedelijk museum Breda. Het thema van mijn serie is gekwetst zijn / voelen waarbij de emoties worden verbeeld in een foto. Het gaat om persoonlijke emoties die in de tentoonstelling worden gecombineerd met studio foto's en zelf gemaakte landschap foto's. Er gaan totaal vier foto's van mij geëxposeerd worden in het stedelijk museum Breda.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Breda

Omschrijving
Mijn inspiratie gaat uit naar kunstenaar Maurice Heerdink hij maak voornamelijk gebruik van het mannelijk model waarbij het boven lichaam vaak ontbloot wordt weergegeven. Met dit als inspiratie ben ik dus opzoek naar mannelijke modellen van de leeftijd 18+ t/m 30 jaar.

Periode
31-2 t/m 31-4 2018

Wat bieden wij?
Ik bied een studio ervaring aan en een lunch.

De fotoshoot is op TFP basis.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Robin
login om te reageren op dit bericht
Op: 31-01-2018 / 853 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 18-30 , Man
Verloopt op: 31-03-2018
bekijk profiel