Gezocht: figuratie zondag 21 januari (halve dag) - afstudeer
Aziza van den Berg
Pure lucht is een surrealistische komedie, hieronder in het kort het verhaal:

Bas (25) komt erachter dat alle mensen stiekem ballonnen zijn. Ze lijken echte mensen: zo zien ze eruit, zo klinken ze, zo voelen ze, zo ruiken ze. Maar één goed geplaatste prik met een scherp voorwerp en BAM: er ligt enkel nog een velletje op de grond.
Dat betekent dat zijn vriendin ook nep is. De liefde van zijn leven, met wie hij is opgegroeid. Het meisje met wie hij alle eerste dingen heeft meegemaakt is een ballon die een mens speelt. Hij kan er niet mee leven en prikt haar. Jawel: Bam.
Hij wordt zo boos en verdrietig dat hij al die ballonmensen op straat begint lek te prikken met een mes. Bam, bam, bam, bam, bam, en dan plots: prik. Zijn mes vindt een lichaam van vlees een bloed. Hij heeft een écht iemand neergestoken. Het is een mopperkont die nu langzaam doodbloedt, Jacques (50). Twee vreemdelingen wiens paden zonder schijnbare reden kruisen. Even zijn ze samen alleen in een diep vreemde wereld.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
We zijn opzoek naar:
- Mannen tussen de 10 - 80 jaar
- Vrouwen tussen de 10 - 80 jaar

Periode
21 januari van 09:30u - 16:00u.

Wat bieden wij?
Deze dag zal je naar alle waarschijnlijkheid een voorbijganger spelen die in aanraking komt met Bas (hoofdrolspeler). Je komt alleen of samen met iemand anders aanlopen en dan zal Bas proberen jullie lek te prikken. Bij de meeste voorbijgangers lukt dit, maar niet bij allemaal.


Vanwege het feit dat het een Filmacademie-productie is hebben wij een beperkt budget, daarom kunnen we jou niet meer bieden dan een kleinigheidje en onze eeuwige dank.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Aziza van den Berg
login om te reageren op dit bericht
Op: 11-01-2018 / 796 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 21-01-2018
bekijk profiel