Man rond de 20 gezocht voor 2 minute
Sal Brouwer
synopsis

Logline: wanneer de 20jarige eenzame online buschauffeur zijn level niet haalt voelt hij zich uit het veld geslagen.

Thema: zelf conflict, eenzaamheid, doorzettingsvermogen,

De 20 jarige jongen genaamd Tim lijdt een ongelukkig bestaan in een klein flatje. Dit komt doordat hij zichzelf al zijn leven lang isoleert van andere mensen. Hij is lichtelijk autistisch, en is liever op zichzelf.

Tim is momenteel werkloos, maar daar wil hij graag verandering in brengen, hij is aan het trainen voor buschauffeur, dit doet hij met het spel bus simulator achter zijn computer. Keer op keer probeert hij het laatste level te halen, wanneer hij dit heeft gehaald zal Tim zichzelf eindelijk goed genoeg vinden om zijn droom na te jagen, buschauffeur zijn.
Om deze weg af te leggen zal Tim innerlijke obstakels moeten overwinnen, zoals zijn wisselvallig karakter, sociale problemen en zijn korte en heftige temperament.

Tim raakt uit het veld geslagen wanneer het niet lukt, en ziet het niet meer zitten. Vanwege zijn hevige stemmingswisselingen kan hij ziet niet indenken hoe het leven er ooit weer zonnig uit zou gaan zien.

Wanneer Tim eindelijk zijn laatste level heeft gehaald durft hij te solliciteren op een baan als buschauffeur, en kan hij verder met zijn droom werkelijkheid maken.

Type
studentenproductie

Lokatie
Enkhuizen

Omschrijving
We zoeken een acteur van rond de 20 die een autistische man kan spelen.

Periode
We filmen op 25 en 26 maart

Wat bieden wij?
We bieden reiskosten vergoeding tot 20 euro

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Sal Brouwer
login om te reageren op dit bericht
Op: 15-03-2019 / 213 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , Man
bekijk profiel