Acteurs gezocht interne film Rijksoverheid
Christiaan Kanis
Momenteel zijn wij bezig met een interne film voor de Rijksoverheid. De film zal intern worden gepubliceerd bij Politie en Openbaar Ministerie. Omdat de inhoud van het project vertrouwelijk is kunnen we er helaas bij deze oproep niet veel over vertellen.

Type
professionele productie

Lokatie
Den Haag

Omschrijving
In de film staan drie casuistiek centraal. In elke casus volgen we 1 hoofdpersonage. Hiervoor zoeken wij (redelijk) ervaren acteurs. Je zult tekst moeten improviseren, maar die zal niet verstaanbaar zijn in de film. De omschrijving van de drie karakters:


• Yaya. Een jongen met een donkere huidskleur (oorsprong Afrika). Tussen de 18 en 25 jaar. Shoot: Maandag 8 april van 09.00 tot 21.00. En dinsdag 9 april van 10.00 tot 16.00. Vergoeding: €700 ex. btw.

• Ozan. Een jongen met een Turkse achtergrond. Tussen de 18 en 25 jaar. Shoot: Woensdag 10 april van 09.00 tot 18.00. Vergoeding: €450 ex. btw.

• Jeffrey. Een jongen van Nederlandse komaf. Tussen de 18 en 25 jaar. Shoot: Donderdag 11 april van 19.00 tot 03.00 (nachtshoot). Vergoeding: €450 ex. btw.


De film zal intern getoond worden binnen de Rijksoverheid. Lunch en/of avondeten zal door ons geregeld worden. Reiskosten mogen bovenop de vergoeding gedeclareerd worden.

Periode
Per karakter is er een aparte draaidag. Locaties zijn nog niet bekend, maar zal allemaal in de randstad zijn.

Wat bieden wij?
Wij bieden een financiele vergoeding voor de acteurs. Lunch en/of avondeten tijdens de draaidagen. Reiskostenvergoeding.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Christiaan Kanis
login om te reageren op dit bericht
Op: 15-03-2019 / 721 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , Man , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid , Student / in opleiding , Onervaren / nieuw talent
Verloopt op: 22-03-2019
bekijk profiel