ACTEURS GEZOCHT Korte Film; 'Ik Weet Het Niet Man'.
Siebren Jousma
Wij (5 studenten van de Dutch Filmers Academy) zijn opzoek naar acteurs en actrices voor een korte studentenfilm.

Titel: “Ik weet het niet man”

Logline:

Wanneer de underachiever Dylan moet zorgen voor een bejaarde Syrische kasplant leert hij niet alleen hij zijn oude patronen doorbreken en eindelijk een stap te zetten naar de toekomst.

Synopsis:

Dylan Hij heeft het gevoel dat zijn leven stil staat. Iedereen waarmee hij vroeger op de HAVO zat studeert af, werkt of begint zelfs al aan kinderen. Maar Dylan heeft alleen nog maar een paar mislukte studie pogingen, een torenhoge studieschuld, dezelfde baan als vroeger, geen toekomst perspectief, een voorliefde voor wiet en een paar dingen van vroeger. Door al zijn mislukte pogingen is zijn zelfvertrouwen compleet verdwenen. Alleen zijn oudere collega en vriend Bassam, is iemand waar hij mee kan praten en die hij zijn ware aard laat zien. Tijdens hun dagelijkse THC gerelateerde filosofie sessie, praten ze. Wanneer Bassam terug moet naar Syrie, is Dylan de enige die voor zijn moeder kan zorgen. Hierdoor wordt hij gedwongen zijn leven te veranderen. Toch merkt hij dat hij niet alleen zelf beter in het leven staat, maar hij ook de moeder van Bassam helpt haar leven op te pakken..

Type
studentenproductie

Lokatie
regio: Amersfoort/ Rotterdam

Omschrijving
Man, 20 - 26, Nederlands (Hoofdrol)
Man 35 - 45, Midden-Oosters uiterlijk (Grote rol)
Vrouw 18-65, Midden-Oosters uiterlijk (Grote rol zonder tekst)

Periode
Productie bestaat uit ongeveer 4 draaidagen en zal rond 25 Maart starten. Locaties van draaidagen zijn regio Amersfoort en Rotterdam. Uiteindelijke planning volgt nog.

Wat bieden wij?
Wij bieden naast reiskostenvergoeding, beginnende acteurs een kans om met een enthousiast team van studenten, aan een mooi dramatisch, hilarisch en sociaal beladen onderwerp uit te lichten.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Siebren Jousma
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-03-2019 / 857 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 24-03-2019
bekijk profiel