Gezocht acteurs: meisje en jongen
Maria Abramovitch
Werktitel: ‘Maar Ondertussen’
Voor de korte afstudeerfilm van Giel Roggeveen (regisseur en schrijver, St Joost Breda) zijn wij op zoek naar acteurs. Het scenario is af en we zijn druk bezig met de productie om deze afstudeerfilm te realiseren. Het zal een film worden van ongeveer 15 minuten. De film gaat over een jonge vader die vastzit in zijn dagelijkse leven. Hij weet niet hoe hij serieuze veranderingen aan moet brengen om een gelukkiger leven te krijgen en daardoor spanning op zoekt door vreemd te gaan.

Type
studentenproductie

Lokatie
Breda

Omschrijving
Meisje rond 4 jaar oud en jongen rond 8 jaar oud (die spelen zus en broer in de familie). Dat zijn rollen van kinderen van hoofdpersonages.

Periode
9-13 maart 2019.

Wat bieden wij?
Wij bieden onkosten- en reiskostenvergoeding, en mooie toevoeging op je CV, eten en drinken zal altijd op de set worden verzorgd.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Maria Abramovitch
login om te reageren op dit bericht
Op: 06-03-2019 / 1508 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 0-10 , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-03-2019
bekijk profiel