Gezocht: expressieve mannelijke acteur
Laura ten Veen
Het betreft een korte fictie film die gaat over een enigszins autistische man die agorafobie heeft, angst om naar buiten te gaan. Er is een grote druk om naar buiten te gaan maar hij wordt door zijn angst tegengehouden. Het karakter is rustig maar kan ook erg paniekerig zijn. In een groot deel van de film is hij kalm, nauwkeurig en komt zijn OCD duidelijk in beeld. Op veel andere momenten is hij zenuwachtig, schrikkerig en paniekerig.

Type
studentenproductie

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Wij zoeken een mannelijke acteur van 30 – 50 jaar. Er komen veel verschillende emoties voor in de film die goed door de acteur uitgebeeld moeten worden om het idee te laten werken. Wat ook belangrijk is om te weten is dat er geen dialoog is in de film. Het karakter heeft geen tekst. Daarom is het éxtra belangrijk dat de acteur emoties goed kan laten zien d.m.v. gezichtsuitdrukkingen en houdingen etc.

Periode
De castingdatum is vooralsnog onbekend. De film zal gefilmd worden op drie draaidagen verdeeld over de laatste twee weken van maart (25 maart tm 31 maart) De locatie is vooralsnog onbekend. Wel is dit in Nederland.

Wat bieden wij?
Een reiskostenvergoeding, de kans om je kennis te verbreden en te oefenen met nieuwe karakters, een product voor in je portfolio, gezelligheid en koffie.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Laura ten Veen
login om te reageren op dit bericht
Op: 05-12-2018 / 425 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 30-50 , Man
Verloopt op: 05-03-2019
bekijk profiel