Jonge acteurs gezocht 10-12 jaar (jongen)
Monique van Dalen Producties
Op dit moment zijn we bezig met een casting ronde voor de nieuwe jeugdfilm van 'De Uitvinders'. Hiervoor hebben we een jongens-­rol in de aanbieding.

De Uitvinders werkt op basis van avontuurlijke speelfilms, die kinderen inspireren om zich te verdiepen in innovatieve oplossingen voor uitdagingen die in de avonturen voorkomen. Het verhaal van de speelfilm vormt de basis voor verschillende activiteiten voor kinderen, basisscholen, voortgezet onderwijs en technisch beroepsonderwijs.

Meer informatie over onze eerdere 'Uitvinders'-­‐producties is te vinden
op: www.deuitvinders.com en www.deregisseur.com (trailers).

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Jongen
10 - 12 jaar

Als je interesse hebt, ontvangen wij graag een foto en film‐voorbeelden van recent werk. Als je in de rol past, zouden we jou natuurlijk ook graag willen ontmoeten - verwachting casting; eind november. De opnamen zullen in februari - maart plaatsvinden. (Aantal opnamedagen nog in overleg: verwachting ong. 4 dagen)

We zien je mail graag tegemoet!

Periode
Februari - Maart

Wat bieden wij?
We geven alvast mee dat het geen groot-budget‐film is, maar er staat wel een kleine vergoeding tegenover. We hopen dat de mensen vooral mee willen doen voor de ervaring en omdat het een ontzettend leuk project is!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Monique van Dalen Producties
login om te reageren op dit bericht
Op: 06-11-2018 / 476 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 10-18 , Man , Redelijk ervaren of opgeleid , Onervaren / nieuw talent
Verloopt op: 19-11-2018
bekijk profiel