Brabantse acteur gezocht (20/30) voor film 'Ik, Adonis'
Angelo Raaijmakers
Stevens gehele leven staat in het teken van tness, breder en sterker worden. Hij lijkt zijn lichaam en daarmee zijn leven volledig onder controle te hebben. Maar wanneer diep weg- gestopte jeugdherinneringen zich aan hem opdringen, dreigt Steven zijn controle te verlie- zen en neemt zijn lichaamsobsessie ongezonde vormen aan.

‘‘Ik, Adonis’’ wordt een korte ctie lm van +/- 15 minuten. Het wordt een spannende mix tussen een drama en een psychologische thriller. De lm wordt geregisseerd door Angelo Raaijmakers en geproduceerd door productiehuis PRPL (D’Ardennen, The Paradise Suite) en heeft een nanciële toekenning gekregen van het Nederlands Filmfonds in het kader van Shorts 2018 en door het Rotterdamse fonds voor visuele kunsten.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Brabant e.o

Omschrijving
Voor de rol van Stevens collega Niels, zoeken we een acteur (20/30) uit Brabant. Het personage Niels is een luchtige jongeman die samen met Steven werkt bij een klein tank- station. In tegenstelling tot Steven houdt Niels wel van een pilsje en probeert hij Steven dan ook steeds over te halen om mee uit te gaan.

Periode
De lm wordt gedraaid in de periode van 10 t/m 14 december. Je zult naar schatting een draaidag nodig zijn.

Wat bieden wij?
Naast natuurlijk een geweldige ervaring met een jonge enthousiaste crew, bieden we on- kostenvergoeding en is er een low budget vergoeding aanwezig voor de rol.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Angelo Raaijmakers
login om te reageren op dit bericht
Op: 04-11-2018 / 437 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , Man
Verloopt op: 04-11-2019
bekijk profiel