Humoristische filmpjes
R
Mijn broer en ik maken en bedenken samen humoristische, vaak absurdistische cartoons onder de naam Uh...Pardon?, te vinden op Facebook en Instagram. We hebben daar nu ruim 40.000 likers / volgers. Wij hebben de ambitie om ook humoristische filmpjes te gaan maken. Dit kan zijn in de vorm van sketches, maar ook in de vorm van korte animatiefilmpjes. We hebben nog heel veel ongebruikte ideeën waar we heel veel leuke dingen mee kunnen en willen maken. Met de hoeveelheid volgers hebben we ook meteen al een groot publiek om iets nieuws onder de aandacht te brengen.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Eindhoven e.o.

Omschrijving
We zijn opzoek naar enthousiaste mensen die de ambitie en het vertrouwen hebben om iets succesvols neer te zetten samen met ons. We zijn daarvoor opzoek naar mensen die kunnen filmen / kunnen monteren / kunnen acteren of kunnen animeren. We staan open voor alle ideeën en het zou fantastisch zijn als we een klein team kunnen formeren dat de ambitie heeft om iets moois neer te gaan zetten, in welke vorm dan ook. Belangrijk hierbij is dat je houdt van droge, absurdistische humor.

Periode
Doorlopend

Wat bieden wij?
Wij komen graag met je in contact als je enthousiast wordt hiervan en eens wil brainstormen over de mogelijkheden. Onze ambitie is om een team te formeren waarmee we heel veel lol gaan hebben en hele leuke dingen gaan maken waarmee we het internet gaan veroveren!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: R
login om te reageren op dit bericht
Op: 02-11-2018 / 924 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-12-2019
bekijk profiel