VERDIEN 25 EURO met de hele dag GRATIS ETEN EN DRINKEN.
Sander Ligthart Film
Zondag 4 november - 10.00 tot 17.00 uur - Arnhem centrum.

Op die dag staat de prachtige Stadsvilla Sonsbeek bol van de smaak. De kersverse start-up 100%getest brengt een groep van 100 mensen bij elkaar en laat hen tientallen supermarktproducten blind vergelijken. Hier maken we filmpjes en nieuwsberichten van die we posten op onze website, diverse social media en Youtube. We bereiken hiermee minimaal 500.000 mensen.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Arnhem

Omschrijving
Wil je de challenge aangaan en alleen, samen met je partner, vriend(in)(nen) of het gezin een dag urenlang snoepen van allerlei producten? Kan je het aan?
Iedereen is welkom. Uit de aanmeldingen selecteren we 100 mensen die in leeftijd een afspiegeling zijn van de samenleving. Let op: het is nodig dat je een smartphone of tablet hebt. Daar vul je de score van de verschillende producten in.

In de pauze heb je tijd om de gezellige Sonsbeekmarkt te verkennen die buiten wordt gehouden. Wij verzorgen een eenvoudige lunch (als je nog wat op kunt), drankjes en daarnaast krijgt iedere tester 25 euro. Dit bedrag wordt direct na de proeverij op jouw rekening gestort.

Periode
Zondag 4 november van 10.00 uur tot 17.00 uur

Wat bieden wij?
Een erg leuke dag, hapjes en drankjes volop en 25 euro.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Sander Ligthart Film
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-10-2018 / 1623 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 26-10-2018
bekijk profiel