RTL4 programma ClubLiefde
Kaj Viergever
In het televisieprogramma Clubliefde, gepresenteerd door Jochem van Gelder, besteden we aandacht aan jongeren in de Nederlandse amateursport. Met creativiteit en kennis verhogen we de zelfredzaamheid van de Nederlandse amateur-sportclubs.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Ben jij tussen de 13 en 16 jaar? Ben jij een fanatieke amateursporter en lid van een sportvereniging? Gaat het niet zo lekker met jouw vereniging? Worden kapotte netten al een tijdje niet gerepareerd? Blijven de douches koud? Is het jaarlijkse BBQ feestje komen te vervallen door gebrek aan geld? Kortom, wordt het voor jou en jouw sportmaatjes steeds uitdagender om bij jouw favoriete sportclub te blijven sporten? Geef je dan snel op voor het televisieprogramma Clubliefde.

Periode
Opnames zijn nog dit najaar.

Wat bieden wij?
Wij bieden een dag vol actie waarbij we jou, je team en je club gaan helpen om de kosten de besparen en om in een stijging aan inkomsten voor elkaar te krijgen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Kaj Viergever
login om te reageren op dit bericht
Op: 12-10-2018 / 1281 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-10-2018
bekijk profiel