Vrouwelijk model (30-40 jaar) met broekmaat 40 gezocht
Van Doorn AV Producties
Voor een Nederlands kledingmerk maken wij ongeveer vijf keer per jaar een promotievideo en promotionele foto's waarin de nieuwste collecties worden getoond. Voor de aankomende opnames zoeken wij een vrouwelijk model van ongeveer 30-40 jaar oud met broekmaat 40, deze maat is een must in verband met de sample sizes die de opdrachtgever van de nieuwe collectie heeft.

Voor aanvang van de daadwerkelijke opnames houden we graag een auditie met een aantal modellen waarmee we onder andere de kleding doorpassen. Daarna gaan we met één model op lange termijn de opnames maken.

De opnames vinden plaats op verschillende locaties in Nederland en hoewel we het klein houden zijn deze altijd goed verzorgd.

Type
professionele productie

Lokatie
Verschillende locaties

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een leuk en spontaan vrouwelijk model van ongeveer 30-40 jaar met confectiemaat 40 (L). De confectiemaat is belangrijk in verband met de proefkleding die de opdrachtgever op dit moment heeft, mocht je deze maat dus niet hebben dan kunnen we je helaas voor deze opdracht niet inhuren.

Periode
Eind oktober willen we een auditie en de kleding passen. Daarna is het voor het geselecteerde model een doorgaande opdracht, waarbij we ongeveer vijf keer per jaar je diensten nodig hebben.

De auditie vindt plaats in Den Bosch, de opnames voor de collecties vinden plaats op diverse locaties door heel Nederland.

Wat bieden wij?
De auditie is onbetaald, de vergoeding voor het uiteindelijke model overleggen we met je, maar denk aan een richtprijs van €150,- excl. BTW per keer. De opnames nemen een dagdeel in beslag. Daarnaast krijg je natuurlijk de video en foto's voor je portfolio.

Heb jij interesse in deze opdracht? Stuur dan een bericht naar [email protected] met daarin 3-5 foto's! Voor meer informatie over ons nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze website; www.vandoornav.nl.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Van Doorn AV Producties
login om te reageren op dit bericht
Op: 09-10-2018 / 465 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 30-50 , Vrouw
Verloopt op: 31-10-2018
bekijk profiel