Acteurs / actrices gezocht voor nieuwe speelfilm!
Jelle Kleinhesselink
| Bericht heeft geen verloopdatum, maar is waarschijnlijk wel verlopen
Voor de nieuwe lange speelfilm ON/OFFline zijn wij opzoek naar talentvolle acteurs en actrices.
Ben jij tussen de 15 en 20 jaar oud en gek op acteren? Is het jouw droom om mee te spelen in een echte speelfilm? Dan is dit je kans! Geef je op!

Synopsis:
ESMEE(17) is al een tijdje actief aan het internetdaten. Maar nog erg veel serieuze matches heeft ze niet. Haar stiefbroer FABIAN(17) ziet dat internetdaten allemaal niet zo zitten, ondanks dat blijft Esmee er wel vertrouwen in hebben. Mede ook, omdat zowel haar beste vriendin MERLE(17) als haar moeder beide hun liefde daar hebben gevonden.
Op een zonnige dinsdagmiddag heeft Esmee weer een match. Het is Ric, een knappe jongen met een opvallend mooie glimlach. Tot groot plezier van Esmee begint Ric het gesprek. Enthousiast beginnen de twee te chatten. Dag in dag uit is er contact tussen de twee en het gaat allang niet meer alleen over hun hobby’s..
Hun eerste date staat gepland! Zal Esmee alleen gaan, of neemt ze haar beste vriendin mee?

----
Proces audities:
Eerste auditieronde 8 en 9 december 2018:
Tijdens de eerste auditie ronde hebben we plek voor zo’n 100 auditanten. We moeten dus een selectie maken. Zodra jij je aanmeldt voor de audities, zegt dit dus niet gelijk of je uitgenodigd wordt voor de eerste ronde. Wij rekenen 15 minuten per auditie.

Tweede auditieronde 5 januari 2019:
Na aanleiding van de eerste ronde maken we een kleine selectie van ongeveer 20 auditanten waarmee we tijdens de tweede ronde nog dieper op de personages en de film ingaan. Tijdens de tweede auditieronde moet je de gehele dag beschikbaar zijn.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Achterhoek & Twente

Omschrijving
Talentvolle acteurs en actrices tussen de 15 & 20 jaar oud. Na de eerste auditie ronde, zullen we gaan na denken over een rol.

Periode
De eerste auditie ronde is op zaterdag 8 en zondag 9 december 2018. De tweede ronde is op zaterdag 5 januari.

De draaiperiode zal na verwachting voorjaar en najaar 2019 zijn.
Release: februari 2020.

Wat bieden wij?
Mocht je uiteindelijk een rol krijgen in de film hebben we de mogelijkheid om je een onkostenvergoeding te bieden. Daarnaast is het natuurlijk een unieke kans om mee te spelen in een echte speelfilm. Op de filmset word je fantastisch verzorgd door onze TOP catering!

Tot slot kom je te werken met de leukste filmcrew ever.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Jelle Kleinhesselink
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-09-2018 / 3955 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , Man , Vrouw
Verloopt op: 17-11-2018
bekijk profiel