Sweet Sixteen gezocht
Besma Ayari
Voor een groot YouTube kanaal zijn wij opzoek naar tieners tussen 15-20 jaar. Heb jij een vriend/vriendin - dochter of zoon die het verdient om verrast te worden? Iemand die spontaan, enthousiast en vriendelijk is? Wij gaan deze tiener namelijk een superleuke dag bezorgen! Het is de bedoeling dat de video een grote verassing wordt. Dus mocht iemand te binnen schieten, hij of zij mag het nog niet weten!

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Amsterdam en omstreken

Omschrijving
Voor deze aflevering ben ik op zoek naar een meisje van 15 jaar die binnenkort 16 wordt. Wij zullen namelijk voor haar een geweldig feest neerzetten. Een echte super sweet sixteen! Bij een Sweet 16 hoort extravaganza, dus wordt verrast met een volledige nieuwe outfit, een DJ, een photo-booth, cupcakes, ballonnen. Alles erop en eraan.

Periode
NTB

Wat bieden wij?
Wat wij bieden is een superleuke dag waarbij wij de kosten van het feest op ons nemen. En natuurlijk een ervaring om nooit meer te vergeten!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Besma Ayari
login om te reageren op dit bericht
Op: 04-09-2018 / 1678 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 29-10-2018
bekijk profiel