GEZOCHT veel mannen/vrouwen (20-35 jaar) voor product video
Evert Ybema
Hallo!
Om ons nieuwe product, black toothpaste, te introduceren willen we een video maken waarin de een na de andere acteur met ons product in de hand de naam van het product zegt, voor een witte muur. Ook zouden we hiernaast wat foto's willen maken van jou met ons product. Hierdoor is het een korte opdracht voor jou als acteur. We verwachten dat het per acteur ongeveer 15 minuten duurt.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Zaandam

Omschrijving
Zowel mannen als vrouwen rond de 20 tot 35 jaar. Het merk is vooral op vrouwen gericht, maar naast vrouwen zoeken we ook mannen. We willen veel variatie tussen de soort mensen. Mensen die een vreemde taal spreken kunnen we heel goed gebruiken!

Periode
We willen graag filmen op 31 mei. Maar als het jou niet uitkomt kunnen we je een dag er voor of er na filmen, de set kan blijven staan. We kunnen samen een tijd inplannen van 9:00 tot 17:30 uur

Wat bieden wij?
We zullen je onze producten ter waarde van 80,- euro mee geven, anders kunnen we een kleine financiele vergoeding overleggen. En we kunnen je reiskosten vergoeden (dit spreken we van te voren af).
Daarnaast sturen we je natuurlijk de video's en foto's zodat je die voor je eigen portfolio kunt gebruiken.
Bij een goeie ervaring zullen we graag vaker samenwerken in de toekomst!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Evert Ybema
login om te reageren op dit bericht
Op: 24-05-2018 / 964 x bekeken
Categorie: Lowbudget betaald (naast onkosten ook betaling) , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
Verloopt op: 24-06-2018
bekijk profiel