Vrouwelijk model (maat 38/40) gezocht
Van Doorn AV Producties
Voor een Nederlands kledingmerk maken wij een promotievideo en promotionele foto's waarin de nieuwste collectie wordt getoond. De film en foto's worden in één dagdeel opgenomen in Oisterwijk op een in overleg gekozen datum in juni.

Type
professionele productie

Lokatie
Oisterwijk

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een leuk en spontaan vrouwelijk model van ongeveer 25-35 jaar met confectiemaat 38/40 (M/L). De confectiemaat is belangrijk in verband met de proefkleding die de opdrachtgever op dit moment heeft, mocht je deze maat dus niet hebben dan kunnen we je helaas voor deze opdracht niet inhuren. Qua leeftijd zijn we natuurlijk wel wat flexibeler.

Periode
Juni 2018, datum zal overlegt worden met het model.

Wat bieden wij?
Vergoeding overleggen we met je, maar denk aan een richtprijs van €150,- excl. BTW. Daarnaast krijg je natuurlijk de video en foto's voor je portfolio en als de samenwerking wederzijds bevalt zullen we je vaker inzetten voor deze opdrachtgever.

Heb jij interesse in deze opdracht? Stuur dan een bericht naar [email protected] met daarin 3-5 foto's en je beschikbaarheid in juni! Voor meer informatie over ons nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze website; www.vandoornav.nl.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Van Doorn AV Producties
login om te reageren op dit bericht
Op: 24-05-2018 / 1067 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , 30-50 , Vrouw , Zeer ervaren , Redelijk ervaren of opgeleid
Verloopt op: 24-06-2018
bekijk profiel