Bizzy Fan Gezocht 20 Mei!
Besma Ayari
Voor een video voor een groot YouTube kanaal (gemiddeld 100.000 kijkers) zijn wij opzoek naar tieners tussen 16-19 jaar. Heb jij een vriend/vriendin - dochter of zoon die het verdient om verrast te worden? Iemand die spontaan, enthousiast en vriendelijk is? Wij gaan deze tiener namelijk een superleuke dag bezorgen! Het is wel de bedoeling dat het voor de tiener een grote verassing is, dus mocht je iemand te binnen schieten, mag de tiener het nog niet weten!

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Breda

Omschrijving
Voor deze aflevering ben ik op zoek naar een echte Bizzy fan. Iemand die zijn muziek dag en nacht kan draaien. Posters op de kamer heeft hangen en natuurlijk helemaal wild wordt als hij/zij Bizzy in het echt mag ontmoeten. We gaan namelijk naar Dance tour en hier krijgen we een meet en greet met Bizzy. Ken jij een echte fan?

Periode
20 mei

Wat bieden wij?
Wij bieden een superleuke dag met onkosten vergoed (reiskosten en lunch) en natuurlijk een GEWELDIGE verrassing.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Besma Ayari
login om te reageren op dit bericht
Op: 17-05-2018 / 537 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , Man , Vrouw
bekijk profiel