Acteur studentenfilm over veteraan met psychische problemen
Thom de Bie
Hallo!

Ik ben Thom en ik doe de opleiding AVM aan het HKU in Utrecht. Voor deze opleiding moet ik veel korte films maken. Dit is nu ook weer het geval. Wij moeten een korte film maken dat is geïnspireerd door een idool.
De film die ik heb geschreven gaat over een veteraan die door geluiden en beelden die hij tegenkomt tijdens zijn dagelijkse bezigheden flashbacks en dromen krijgt.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Ik zoek een acteur van tussen ongeveer 40 en 50 jaar, die de rol speelt van een Nederlandse oorlogsveteraan die in een oorlog in het midden-oosten heeft gevochten. De veteraan zal in de film last hebben van dromen die hem laten denken dat hij op een andere locatie is. De acteur moet realistisch kunnen acteren dat hij verbaast, geschrokken en verward is.

Periode
Ik wil vrijdag 25 mei filmen vanaf ongeveer 13:00 uur beginnen met draaien en ik verwacht dat we om ongeveer 19:00 uur klaar zijn.

Wat bieden wij?
Omdat ik een student ben en geen budget van mijn opleiding krijg kan ik geen geld aanbieden voor het acteerwerk.

Wel kan ik eventuele reiskosten betalen.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Thom de Bie
login om te reageren op dit bericht
Op: 17-05-2018 / 335 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 30-50 , 50+ , Man
Verloopt op: 25-05-2018
bekijk profiel