GEZOCHT: MEISJE (9-12) en VROUW (40-50) KORTFILM
Lena Visser
Hallo!

Wij zijn eerstejaars studenten aan de hogeschool van de kunsten (HKU) in Utrecht en wij studeren Audiovisuele Media. Op het moment zijn we bezig met een filmproductie wat tevens onze eindfilm zal zijn voor dit schooljaar. De filmproductie zal maximaal 5 minuten duren en zich afspelen in een speeltuin in het bos (hoogstwaarschijnlijk: De piramide van Austerlitz, in Woudenberg, omgeving Utrecht).

Het filmproject vertelt het verhaal van de 45 jarige Evelien die haar jongere zelf tegenkomt en hierdoor wordt geconfronteerd met de vergankelijkheid van het bestaan en de dromen die zij als meisje koesterde. Deze film laat zien hoe wij mensen als kind grote dromen kunnen hebben en deze vergeten naarmate de tijd vordert en de realiteit van het leven om de hoek komt kijken.

Type
studentenproductie

Lokatie
Omgeving Utrecht

Omschrijving
Voor deze productie zoeken wij: - Een vrouw (Evelien) van 40 - 50 jaar oud met enige acteerervaring.
- Een meisje (Eefje) van 9 - 12 jaar oud met enige acteerervaring.

Omdat Evelien en Eefje dezelfde persoon zijn in het verhaal, gaan wij opzoek naar een duo met ongeveer dezelfde kleur haar en ogen. Iedereen is welkom te reageren, ongeacht wat je kleur haar of ogen is. Moeders en dochters zijn zeker een optie!

Periode
Twee dagdelen op 30 mei. Start: 13:00 tot circa 21:00.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leerzame, leuke ervaring op de set. We filmen op een mooie locatie met een leuk team van jonge mensen. Op de set zal er worden gezorgd voor een lichte lunch en avondeten. Ook zal er genoeg eten en drinken aanwezig zijn voor tijdens de draaiuren.
De reiskosten worden vergoedt maar omdat we studenten zijn kunnen we naast dit geen vergoeding aanbieden. Verder natuurlijk veel gezelligheid op de set een een leuke toevoeging aan je portfolio!

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Lena Visser
login om te reageren op dit bericht
Op: 13-05-2018 / 608 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 30-50 , 50+ , Vrouw
Verloopt op: 30-06-2018
bekijk profiel