Universiteit Leiden zoekt modellen van kleur! (21 april)
Kinderen in de Samenleving
Voor een onderzoek naar diversiteit in de samenleving, zijn wij opzoek naar modellen (m/v) tussen de 6-17 jaar en 21-35 jaar van Turkse, Marokkaanse, Surinaamse/Caribische of Afrikaanse afkomst.

Voor de meetinstrumenten die we in dit onderzoek gebruiken, hebben wij portretten nodig van kinderen, jongeren en volwassenen met diverse culturele achtergronden. Deze foto’s zijn in het onderzoek voorbeelden van diversiteit in de samenleving en we kijken hoe mensen daarop reageren.

Van de kinderen, jongeren en volwassenen willen we daarom graag een portretfoto maken (net als bij portretten van de schoolfotograaf). De jongeren (10-17 jaar) mogen zich kleden zoals ze dat normaal ook doen. De kinderen (6-9 jaar) worden gevraagd een wit T-shirt aan te trekken. De volwassenen (21-35 jaar) worden gevraagd om een wit of donkerblauw T-shirt aan te trekken. Deze T-shirts zijn aanwezig bij de fotograaf op locatie.

Beide gezaghebbende ouders van de kinderen en jongeren zullen na aanmelding gevraagd worden een toestemmingsformulier te tekenen.
De foto’s worden gemaakt op 21 april 2018 op de Universiteit Leiden in Den Haag (vlakbij het Centraal Station). De vergoeding bedraagt €50 (dit is inclusief reiskosten).
Vragen of aanmelden? Neem dan contact op met Stefanie van Esveld via [email protected] of bel 070-8009116.

Vertrouwelijkheid
In ons onderzoek werken wij altijd volgens de beroepscode voor pedagogen en psychologen, zoals geformuleerd door de Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen (NVO). De foto’s worden uitsluitend gebruikt voor onderzoek en wetenschappelijke doeleinden. De Universiteit Leiden is verantwoordelijk voor de opslag van de foto’s en zal deze onder geen enkele omstandigheid delen met media of bedrijven.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Turfmarkt 99, Den Haag

Omschrijving
Modellen (m/v) tussen de 6-17 jaar en 21-35 jaar van Turkse, Marokkaanse, Afro-Surinaamse/Caribische of Afrikaanse afkomst.

Periode
De foto’s worden gemaakt op 21 april 2018 op de Universiteit Leiden in Den Haag (vlakbij het Centraal Station). De vergoeding bedraagt €50 (dit is inclusief reiskosten).

Wat bieden wij?
€50 (inclusief reiskosten)

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Kinderen in de Samenleving
login om te reageren op dit bericht
Op: 17-04-2018 / 1022 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 0-10 , 10-18 , 18-30 , 30-50 , Man , Vrouw
bekijk profiel