Acteur gezocht in interactief spel
The Foxhunt
Het gaat om een interactief spel in het centrum van Amsterdam. Een soort RPG waarbij de deelnemer de hoofdrol speelt in zijn eigen verhaal. Het spel speelt zich door Amsterdam af. Een immersive treasure hunt met het thema van The Woods.

Type
professionele productie

Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
Wij zoeken een acteur die de rol van 'The Foxhunter' op zich kan nemen. Als Foxhunter ben je de sympathieke generaal van de missie die later de bad guy blijkt te zijn. Je spreekt Engels, bent enthousiast en kunt omgaan met vrijheid in de rol en improvisatie. Je bent aan het acteren en ook bezig met background story verzorgen (via telefoongesprekken met de deelnemer).

Periode
Het betreft een lange-termijn samenwerking. We zoeken voor zo spoedig mogelijk en voor op wekelijkse basis (in het begin vooral alleen op zondagen).

Wat bieden wij?
Een vergoeding van 10 EUR per uur plus reiskostenvergoeding. Daarnaast een gezellige, informele sfeer en een flexibele houding. We werken met passie voor storytelling en passie voor de medemens.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: The Foxhunt
login om te reageren op dit bericht
Op: 16-04-2018 / 600 x bekeken
Categorie: Marktconforme betaling/vergoeding , 18-30 , Man
Verloopt op: 16-06-2018
bekijk profiel