Twee hoofdrollen (m en v) gezocht voor YouTube-serie (HKU)
Siem Weustenraad
Mijn naam is Siem, derdejaars schrijver en regisseur aan de HKU en samen met andere getalenteerde filmmakers gaan we een fictieve vlogserie opzetten. Dit is het verhaal:

Timo en Eliza hebben elkaar ontmoet via Tinder en zijn al weken met elkaar in contact via Skype en whatsapp. Timo besluit een radicaal plan op te gooien: Wat nou als we onze eerste ontmoeting uniek maken? In plaats van een date, gaan we gelijk samenwonen. 30 dagen lang verhuizen we naar een appartement en filmen we ons samen om zo onze unieke ervaringen te delen. Houdt onze relatie stand? Hoe wordt onze eerste zoen, de eerste keer seks? Zullen er botsingen ontstaan en waarom?

Zowel Timo als Eliza zullen vlogs plaatsen op YouTube en zo laten ze hun kant van het verhaal zien. In totaal worden er 30 vlogs gemaakt. Jullie als acteurs zullen beelden filmen tijdens het acteren met duidelijke instructies van de crew. Het bewerken en plaatsen op YouTube wordt ook door de crew gedaan.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Voor een experimentele YouTube serie zijn we op zoek naar twee acteurs (man en vrouw, 18-28 jaar) die op improviserende wijze vlogs gaan maken. De gebeurtenissen in deze vlogs zijn al van te voren uitgedacht, maar de dialogen en interactie tussen jullie als acteurs ligt, in samenwerking met de regisseur, in jullie handen.

Periode
De exacte dagen kunnen we gezamenlijk bespreken. Draaidagen zijn tussen 2 en 15 april en we gaan nu uit van 4-5 draaidagen. We houden rekening met andere projecten en verplichtingen. Graag één of twee repetities inplannen voor het draaien.

Wat bieden wij?
3dejaars HKU productie, je belandt direct in een netwerk van jonge makers. Reiskosten tot een bepaald bedrag - lunch wordt uiteraard verzorgd.

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Siem Weustenraad
login om te reageren op dit bericht
Op: 27-03-2018 / 2093 x bekeken
Categorie: Onkostenvergoeding (bv reisvergoeding) , 10-18 , 18-30 , Man , Vrouw
bekijk profiel