Stel tussen de 40 en 60 jaar met Triple glas gezocht
Nadia-Jane Bristoll
Itchy TV gaat een ervaringsvide over triple glas produceren voor de website www.ervaringenmetenergie.nl van Milieu Centraal. De video is onderdeel van een videoserie waarin verschillende mensen vertellen over hun ervaringen met energiezuinige toepassingen in huis. En nu zoeken we jullie!

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Nederland

Omschrijving
Voor de nieuwe video zoeken wij een echt stel tussen de 40 en 60 jaar. Hebben jullie triple glas in huis laten plaatsen en vinden jullie het leuk om hier voor de camera over te vertellen? Dan zijn jullie het stel dat we zoeken!

Periode
Zo snel mogelijk.

Wat bieden wij?
Wij zorgen voor een lekkere lunch en een gezellige dag. Jullie worden vereeuwigd in een video van ca 2,5 minuut die te zien zal zijn op social media.
Lijkt het jullie leuk? Laat dan zo snel mogelijk van jullie horen! Bel met Itchy TV via: 0626280520 of mail: nadiajane@itchytv.nl
www.itchytv.nl

Reageren / meer informatie
Je moet inloggen om te reageren


meld NIET OK stuur naar een vriend stuur een reactie


Let op: Berichten die geplaatst worden op filmcastings.nl worden niet vooraf gecontroleerd. Gebruik je gezonde verstand bij het reageren op berichten en het versturen van persoonlijke informatie. Wij keuren het af als je ergens voor moet betalen om een rol te bemachtigen. Voor meer informatie hierover: kijk hier

Denk je dat er iets mis is met dit specifieke bericht?
Meld het ons direct via de -meld niet ok- knop.
Bericht geplaatst door: Nadia-Jane Bristoll
login om te reageren op dit bericht
Op: 16-07-2017 / 329 x bekeken
Categorie: Onbetaald , 30-50 , 50+ , Man , Vrouw
Verloopt op: 31-07-2017
bekijk profiel